Home / Lajme / Maqedoni / 54,5 për qind kanë votuar në Kërçovë

54,5 për qind kanë votuar në Kërçovë

Deri ne oern 13,oo ne Kercove kane votuar reth 55%

Në Kërçovë po vijon fluksi i madh i votuesve nëpër qendrat e votimit, për të dhënë votën për zgjedhjet lokale.

Sipas të dhënave të Komisionit Zgjedhor Komunal, zgjedhjet po zhvillon në një atmosferë të qetë dhe pa incidente, ndërsa deri në orën 13 kanë votuar 54,8 për qind e votuesve.

Të drejtën e votës në këtë komunë e kanë 48.044 qytetarë, që mund të votojnë në 106 qendra të votimit. Në këtë rajon vërehen forca të shtuara policore, ndërsa ka edhe një vëzhgim masiv në vendbanimet shqiptare si Zajaz, Osllomejë, Serbicë, Kollarë, Aranjellë, etj.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *