Home / Lajme / Maqedoni / CIVIL- Jane regjistruar shume paregullesi

CIVIL- Jane regjistruar shume paregullesi

Siç u tha nga përfaqësuesit e CIVIL jane të regjistruar parregullsite në vijim:

– Votimi i organizuar me autobusët nga Pusteci i Shqipërise, qe i kan derguar votuesit ne Resnjë

– Rryshfeti për votat me para dhe paketa ushqimi, në komunitetet e varfra, kryesisht në komunitetet rome (ka foto dhe deklaratat)

– Një numër i mësimdhënësve nga shkollat ​​e mesme në Shkup kërkuan nga nxënësit të cilët kanë të drejtë për të votuar që me pamjet e telefonit celular të paraqesë prova të votimit për një parti të caktuar politike, pasi u ishin premtuar se do tju ndryshonin notat

– Në shumë vende votuesit nuk mund të gjejnë listat e zgjedhësve

– Aktivistët Partiak kane regjistruar votues që hyjnë dhe dalin në votime

– Dhuna dhe rrahje ne vendvotime

– Si vëzhgues në qendrat e votimit janë caktuara zyrtarët e lartë politikë

Të gjitha incidentet, abuzimet dhe parregullsitë do të shpallen zyrtarisht nga CIVIL

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *