Home / Lajme / Maqedoni / Raund të dytë në komunën e Çairit (VIDEO)

Raund të dytë në komunën e Çairit (VIDEO)

Shkup, 30 Mars – Në komunën e Çairit do të ketë raund të dytë ku do të garojnë Izet Mexhiti I BDI-së dhe Muhamed Thaçi kandidat I PDSH-së.

Komisioni Zgjedhor Shtetëror pranoi ankesat e Partisë Demokratike Shqiptare për parregullësi në 13 vendvotime në komunën Çair. Komisioni Zgjedhor pasi hapi kutin e një vendëvotimi konstatoi paregullësitë. Përndryshe Pdsh në ankesën e sajë kishte kërkuar të vërtetohet se shumë vota të VMRO-DPMNE-së dhe të PDSH-së kanë qenë të futura në konton e BDI-së, gjë që edhe u tregua e vërtetë.

Në bazë të ligjit zgjedhor në këto vendvotime nuk do të ketë rivotim por do të ketë raund të dytë ku do të garojnë Izet Mexhiti I BDI-së dhe Muhamed Thaçi kandidat I PDSH-së.

Pdsh pas kësaj do të vendosë se a do të ngre procedur penale për këtë falsifikat.

NË ÇAIR DHE DOLLNEN DO TË KETË RAUND TË DYTË ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *