Home / Lajme / Maqedoni / Sot linjë falas telefonike te Avokati i Popullit për mbrojtjen e të drejtës zgjedhore

Sot linjë falas telefonike te Avokati i Popullit për mbrojtjen e të drejtës zgjedhore

23 mars-Të gjitha shtatë zyrat e Avokatit të popullit në Shkup, Manastir, Kërçovë, Kumanovë, Strumicë, Tetovë dhe Shtip nesër do të hapen me qëllim që gjatë procesit zgjedhor, qytetarëve t’u ndihmohet në realizimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

Sot më 24 mars në ditën e mbajtjes së zgjedhjeve lokale, në zyrën e Avokatit të Pupullit në periudhën prej orës 7 deri në orën 18 do të funskionojë linja telefonike falas 0800-54321 në të cilën qytetarët do të mund të paraqisin çdo lloj shkelje të së drejtës zgjedhore.

Të gjitha shtatë zyrat e Avokatit të popullit në Shkup, Manastir, Kërçovë, Kumanovë, Strumicë, Tetovë dhe Shtip nesër do të hapen me qëllim që gjatë procesit zgjedhor, qytetarëve t’u ndihmohet në realizimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

Avokati i popullit komunikoi se qytetarët mund të drejtohen personalisht në zyrat, por edhe në linjën falas të telefonit 0800 54321, si dh në numrat: Shkup 02 3129-335, Manastir 047 242-310, Kërçovë 045 228-586, Kumanovë 031 431-448, Strumicë 034 329-995, Tetovë 044 344-081 dhe Shtip 032 389-701

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *