Home / Lajme / Maqedoni / Vritet ujku që sulmonte bagëtinë në Malësinë e Sharrit (VIDEO)

Vritet ujku që sulmonte bagëtinë në Malësinë e Sharrit (VIDEO)

Tetovë, 02 Mars – Në dalje të fshatit Shipkovicë mbrëmë antarët e shoqatës së gjuetarëve “Shqiponja e Sharrit” kanë vrarë një ujk, cili ka sjellë probleme të shumta për banorët dhe bagëtinë e këtij fshati.

Në dalje të fshatit Shipkovicë mbrëmë antarët e shoqatës së gjuetarëve “Shqiponja e Sharrit” kanë vrarë një ujk, cili ka sjellë probleme të shumta për banorët dhe bagëtinë e këtij fshati. Antarët e kësaj shoqate thonë se disa herë ka pasur ankesa nga banorët e fshtarave të malësisë së sharrit, pasi kafshë të egra kanë hyrë në brendësi të këtyre vendbanimeve.

Ndërsa rojtari I pyllit bën të ditur se prej datës 1 tetor e deri më 28 shkurt është e lejuar gjetia në pyll, prandaj të gjithë gjuetarët ti përmbahen regullave.

Gjatë kohës së ndalimit të gjuetisë , gjuetarët duhet të kujdesen dhe të mos dalin në gjueti në atarin e gjuetisë me qëllim që të mos largohen nga vendet foletë e adaptuara. Në këtë periudhë kohore organet kompetente për ruajtjen e gjahut do të jenë prezent në terren.

VRITET UJKU QË SULMONTE BAGËTIN NË MALIN SHARR ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *