Home / Lajme / Maqedoni / Arifi: Përkujdesje sa më të madhe për qytetarët e grupmoshës së tretë

Arifi: Përkujdesje sa më të madhe për qytetarët e grupmoshës së tretë

20 prill-“Është nder dhe kënaqësi që gjendem këtu në mesin tuaj që personalisht t’ju siguroj që komuna e Tetovës do të mbështesë dhe përkrahë të gjitha iniciativat tuaja dhe do të angazhohet për sigurimin e kushteve për jetë sa më cilësore për pensionistët”, tha Arifi

Kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi sot mori pjesë në takimin tradicional të grave pensioniste të organizuar nga shoqata e pensionistëve të Tetovës.

“Është nder dhe kënaqësi që gjendem këtu në mesin tuaj që personalisht t’ju siguroj që komuna e Tetovës do të mbështesë dhe përkrahë të gjitha iniciativat tuaja dhe do të angazhohet për sigurimin e kushteve për jetë sa më cilësore për pensionistët”, tha Arifi duke theksuar se Komuna e Tetovës gjithmonë do të jetë e hapur për të bashkëpunuar me të gjithë me qëllim të realizimit të projekteve të përbashkëta dhe përkujdesje sa më të madhe për qytetarët e grupmoshës së tretë.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *