Home / Lajme / Maqedoni / Filloi asfaltimi i rrugës Tetovë – Pirok (VIDEO)

Filloi asfaltimi i rrugës Tetovë – Pirok (VIDEO)

Tetovë, 5 Prill – Me iniciativë të ndërmarrjes publike “Rrugët e Maqedonisë“ ka filluar asfaltimi i së njejtës. Pritet që fillimisht brenda 25 ditëve të shtrohet me asfalt rruga e vjetër nga Tetova deri në Pirok kurse më pas pritet të vazhdojë edhe për në fshatrat e komunës së Vrapçishtit dhe komunës së Gostivarit.

Filloi asfaltimi i rrugës Tetovë-Pirok edhe ate nga lagja Reçicë e Vogël. “Rruga është e gjatë afër 20 kilometra, ndërsa investimi do të kushtoj rreth 1 milion euro që do të financohet nga NP Rrugët e Maqedonisë. Rekonstruimi i kësaj rruge do të kaloj nëpër dy faza, ndërsa faza e parë pritet të përfundoj në fund të Prillit. Kjo rrugë lidh katër komuna të Pollogu” tha Gajur Kadriu Drejtor i Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë”.

FILLOI ASFALTIMI I RRUGËS TETOVË – PIROK ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *