Home / Lajme / Maqedoni / FRI akcion për dhurimin e gjakut ( VIDEO )

FRI akcion për dhurimin e gjakut ( VIDEO )

Tetovë, 16 Prill – Forumi Rinor Islam në bashkpunim me repartin e transfuzisë pranë spitalit klinik të Tetovës ka organizuar akcion humabnitarë për dhurimin e gjakut.

Muhamet Jonuzi nga forumi rinor islm dega Tetovë tha se më rastin e ditës ndërkombëtre të shëndetësisë 7 prollin FRI ka pasurë humë aktivitete ku mes tjerash edhe aktivitetin ër dhurimin e gjakut.

Ku akcion për dhurimin e gjakut tash është bër tradicionla kur vitin e klauarë në këtë akcion u grumbulluam mbi 44 njësi të gjakut.

FRI AKCION PËR DHURIMIN E GJAKUT ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *