Home / Lajme / Maqedoni / Garra në futboll të vogël në UEJL (VIDEO)

Garra në futboll të vogël në UEJL (VIDEO)

Tetovë, 13 Prill – Në Universitetin e Evropës Juglidnore në Tetovë pasdite sot u mbajtën garat në futboll të vogël ku morrën pjesë, shkollat e mesme nga Tetova.

Në Universitetin e Evropës Juglidnore në Tetovë pasdite sot u mbajtën garat në futboll të vogël ku morrën pjesë, shkollat e mesme nga tetova, siç janë Shkolla e mesme Ekonomike, ajo e Mjekësisë, Kolegji Vilson dhe jahja kemal, shkolla e mesme e bujqësisë dhe ajo e muzikës. Në klëto garra fituese doli shkolla e mjekësisë, kurse vednine dytë e morri ekonomike dhe të tretin shkolla e bujqësisë.

Ndryshe ky aktivitet u mbajt në kuadër të ditëve të hapura në UEJL.

GARRA NË FUTBOLL TË VOGËL NË UEJL ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *