Home / Lajme / Maqedoni / Hapet qendra edukativbë për fëmijë Rea (VIDEO)

Hapet qendra edukativbë për fëmijë Rea (VIDEO)

Tetovë, 16 Prill – Në afërsi të gjimazit të tetovës është hapuar qendra edukative për fëmijë Rea të grup moshave parashkollore nga tre deri në gjashtë vjet.

Në këtë qendrë fëmijë do të kenë mundëi që pos qëndrimin ditorë të marin mësime e të shumta edhe atë në gjuhën shqipe Angleze, në arte, në zhvillime shkencore social dhe personal.

Drejtoresha e qendrës për edukativë për fëmijë Rea Qanie Selimi thot se në këtë qendrë fëmijë dotë mund të marin njohuri të duhuar parashkollore dhe qëlimi I kësajë qendre ëhstë që fëmijët të cilët do të qëndrojnë këtu të jenë të përgaditurë në shumë sfera që ata kur të fillojn në shkoll ëë regulltë të keni njohurit e duhura.

Qendrë për edukativë për fëmijë Rea ka kapacitet për 30 fëmijë dhe në në këtë qendrë për mometin janë angazhurë pesë arsimtare apo edukatore.

HAPET QENDRA EDUKATIVE PËR FËMIJË ” REA ” ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *