Home / Lajme / Maqedoni / Intensifikohet asfaltimi i rrugës Tetovë – Pirok – Gostivar (VIDEO)

Intensifikohet asfaltimi i rrugës Tetovë – Pirok – Gostivar (VIDEO)

Tetovë, 13 Prill – Kanë vazhduar edhe gjatë ditës së sotme aktivitetet për asfalitimin e rrugës Tetovë – Pirok – Gostivar.

Kanë vazhduar edhe gjatë ditës së sotme aktivitetet për asfalitimin e rrugës Tetovë – Pirok – Gostivar. Kjo rrugë që 40 vjet është lënë pa asfaltuar dhe askush nuk është përkujdesur për që e njejta të rehabilitohet.

Udhëhqësia e ndërmarrjes Rrugët e Maqedonisë” ka premtuar se për një kohë të shkurtë të njejtën do ta rregullojë, kurse pritet të shihet se a do të mbahet ky premtim.

INTENSIFIKOHET ASFALTIMI I RRUGËS TETOVË – PIROK – GOSTIVAR ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *