Home / Lajme / Maqedoni / Josifovski: Në Lisec nuk ka pasur agjitim

Josifovski: Në Lisec nuk ka pasur agjitim

“Me dy personat është bsieduar dhe më pas është vërtetuar se nuk ka pasur agjitim dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë vepër penale”, ka thënë zëdhënësi i Sektorit për Punë të Brendëshme në Tetovë Marjan Josifovski. Tv KOHA-Tetovë

Policia e Tetovës ka bërë të ditur se dy persona, kanë denoncuar një rast në fshatin Lisec, ku sipas tyre, një person, pjesëtarë i policisë ka agjituar tek qytetarët për të votuar kinse njërin prej dy kandiatëve në tetovë. “Me dy personat është bsieduar dhe më pas është vërtetuar se nuk ka pasur agjitim dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë vepër penale”, ka thënë zëdhënësi i Sektorit për Punë të Brendëshme në Tetovë Marjan Josifovski. Tv KOHA-Tetovë

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *