Home / Lajme / Maqedoni / Ka filluar votimi për 29 komuna në Maqedoni

Ka filluar votimi për 29 komuna në Maqedoni

07 Prill – Rrethi i dytë i votimit për kryetar komune ka filluar në 29 komuna të vendit dhe qytetin e Shkupit.

Vendvotimet janë hapur në ora 7 të mëngjesit dhe procesi i votimit po ec pa probleme. Të drejtën e tyre të votës qytetarët kanë derej të shfryrëzojnë deri në ora 19 kur edhe mbyllen qendrat e votimit.

Rrethi i dytë i votimit zhvillohet në këto komuna: Shkup, Haracinë, Berovë, Manstirë, Bogdanci , Bërvenicë, Butel, Veles, Vrapcishtë, Gostivar, Debarcë, Dellcevë, Gjorce Petrov, Jegunovcë, Kavadar, Karbinci, Karposh, Koçan, Kumanovë, Llozovë, Mogillë, Resnjë, Nagoriçan i vjetër, Strugë, Studenican, Tearcë, Tetovë, Qendër , Çair, Çeshinovë-Obleshevë ndërsa në Strumicë po rivotohet rrethi i parë vetëm në tri vendvotime dhe Dollnen në një vendvotim.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *