Home / Lajme / Maqedoni / Në një vendvotim në Dollnen ka pasur 20 minuta ndërprerje të votimit

Në një vendvotim në Dollnen ka pasur 20 minuta ndërprerje të votimit

21 prill-
“Edhe pse këshilli zgjedhor ka thënë se gjitha është në rregull, vëzhguesi ka vazhduar të debatojë me ta ku si pasojë është thirrur edhe policia. Pas ndërprerjes prej 20 minutash votimi vazhdoi”, njoftoi MOST.

Ndërprerje të votimit për 20 minuta në vendvotimin 1490 në komunën e Dollnenit, vërejtën vëzhguesit e Asociacionit civil Most.

Sipas njoftimit të MOST, një person i sëmurë ka ardhur që të votojë i shoqëruar, ku ka asur reagime të një vëzhgusi partiak dhe nuk u lejua që personi të votjë në këtë mënyrë.

“Edhe pse këshilli zgjedhor ka thënë se gjitha është në rregull, vëzhguesi ka vazhduar të debatojë me ta ku si pasojë është thirrur edhe policia. Pas ndërprerjes prej 20 minutash votimi vazhdoi”, njoftoi MOST.

Në komunën e Qendrës është vërejtur material propogandues me dezinformata për ditën e mbajtjes së zgjedhjeve.

Gjatë ditës për qytetarët të ciët dëshirojnë që të denoncojnë parregullsi eventuale apo të japin informacione lidhur me procesin zgjedhor do të hapet linja falas telefonike 080 080 080.

Sipas inromacioneve nga vëzhguesit dhe koordinatorët rajonalë janë hapur të gjitha vendvotimet në të cilat MOST ka sistemuar vëzhguesit e tyre.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *