Home / Lajme / Botë / Një ish-marins dënohet me 20 vjet burgim për shkak të vënies së zjarrit në një xhami

Një ish-marins dënohet me 20 vjet burgim për shkak të vënies së zjarrit në një xhami

17 prill-Pesëdhjetë e dy vjeçari Lin kërkoi falje para gjyqit për incidentin dhe tha se ka qenë nën ndikimin e alkoolit, para se ta djegë Qendrën islamike në Toledo

Një ish-marins është dënuar në SHBA me 20 vjet burgim pasi që pranoi se ia ka vënë flakën një xhamie në SHBA, si hakmarrje për ushtarët e vrarë amerikanë në vendet e huaja.

Gjykata në Ohajo theksoi se Randi Lin duhet të paguajë edhe 1,4 milionë dollarë për dëmet mbi xhaminë.

Pesëdhjetë e dy vjeçari Lin kërkoi falje para gjyqit për incidentin dhe tha se ka qenë nën ndikimin e alkoolit, para se ta djegë Qendrën islamike në Toledo

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *