Home / Lajme / Maqedoni / Nxënësit e Istikball-it me ekspozitë multietnike

Nxënësit e Istikball-it me ekspozitë multietnike

24 prill-Nxënësit e shkollës fillore Istikball kanë prezantuar rreth 100 punime që i kanë realizuar gjashtë nxënës të kësaj shkolle. Arsimtari i artit figurativ Savash Veliu tha se kjo shkollë është zgjedhur qëllimisht pasi që mësimi zhvillohet në tre gjuhë, shqipe, turke dhe maqedonase.

Nxënësit e shkollës fillore Istikball sot në galerinë e arteve pamore kanë prezantuar një ekspozitë e cila është realizuar në kuadër të projektit multietnik, projekt ky që financohet nga ana e USAID- it, në të cilën janë përfshirë shumë shkolla multietnike në tërë teritorin e Republikës së Maqedonisë.

Nxënësit e shkollës fillore Istikball kanë prezantuar rreth 100 punime që i kanë realizuar gjashtë nxënës të kësaj shkolle. Arsimtari i artit figurativ Savash Veliu tha se kjo shkollë është zgjedhur qëllimisht pasi që mësimi zhvillohet në tre gjuhë, shqipe, turke dhe maqedonase.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *