Home / Lajme / Maqedoni / Përplasje në komunën e Gostivarit, RDK lëshon këshillin, kryetari u zgjodh në mënyrë jodemokratike (VIDEO)

Përplasje në komunën e Gostivarit, RDK lëshon këshillin, kryetari u zgjodh në mënyrë jodemokratike (VIDEO)

Gostivar, 26 Prill – Grupi i këshilltarëve të RDK-së kanë braktisur seancën solemne konstituitive të këshillit të komunës së Gostivarit.

Përfaqësuese i këshiltarë të RDK-së Vesel Memeti në mëyrë protestuese nga foltorja e seancës ka arsyeturë largimin tyre me zgjedhjet të cilat sipas tij kanë qenë jodemokratike me ç`rastë është shprehur se këto zgjedhje dhe kryetari aktual nuk janë legjitim.

Nga ana tjetër kryetari i komunës Nevzat Bejta largimin e tyre e ka cilësuar si akt jodemokratik sepse intresat e qyteterave nga të cilët janë zgjedhur duhet të mbrohen në këshill dhe jo me ikje jashtë tij.

Si kryesues i këshilit u zgjodhë Nasir Musliu i cili ka qenë edhe bartës listës së këshilltarëve të BDI-së, i cili tha se do të mbrojë intersat e qyetarëve të Gostivarit pa marë parasyshë se cilit subjekt apo përkatësi i takojnë.

Ndryshe këshilli i komunës së Gostivarit përbëhet nga 31 këshilltar ku 10 ka BDI-ja, 9 RDK-ja, 5 këshilltar VMRO DPMNE-ja, PDSH –ja ka 2 këshilltar, po aq sa ka edhe TDP-ja si dhe 3 këshilltar ka LSDM-ja.

PËRPLASJE NË KOMUNËN E GOSTIVARIT, RDK LËSHON KËSHILLIN, KRYETARI U ZGJODH NË MËNYRË JODEMOKRATIKE ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *