Home / Lajme / Maqedoni / Procesi Telekom vazhdon më 17 prill

Procesi Telekom vazhdon më 17 prill

5 prill-
Menaxherët e paditur Elek Shtraub, Andrash Ballog dhe Tamas Morvai përmes përfaqësuesve të tyre juridikë tentuan të kontestojnë kompetencën e Gjykatës së Qarkut në Nju-Jork të veprojë sipas akuzës kundër tyre.

Gjykimi i tre ish-menaxherëve të Magjar Telekom-it hungarez, të akuzuar për ryshfet të politikanëve në Maqedoni dhe në Mal të Zi, do të vazhdojë me 17 prill, kur mbrojtja do të parashtrojë elaborim të ankesës së saj për shkak të vendimit se gjykata në Nju-Jork është kompetente në këtë kontekst.

Menaxherët e paditur Elek Shtraub, Andrash Ballog dhe Tamas Morvai përmes përfaqësuesve të tyre juridikë tentuan të kontestojnë kompetencën e Gjykatës së Qarkut në Nju-Jork të veprojë sipas akuzës kundër tyre. Në shkurt gjykatësi Riçard Saliven në tërësi i hodhi poshtë kërkesat e tre menaxherëve, pas së cilave mbrojtja paralajmëroi padi rreth këtij vendimi

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *