Home / Lajme / Maqedoni / Projekti “Mëosjmë së bashku” në shkollën Liria (VIDEO)

Projekti “Mëosjmë së bashku” në shkollën Liria (VIDEO)

Tetovë, 26 Prill – Në shkollën fillore Liria në Tetovë, që katër vite me radhë realizohet projekti Mësojmë së bashku.

Ky është një projekt multietnik dhe në atë janë përfshirë nxënësit që mësojnë në gjuhën shqipe dhe maqedonase nga klasa e katër në këtë shkollë. Grupet e nxënësve punojnë në grupe të përziera thotë Zoran Andonov, koordinator i projektit. Këtë vit nxënësit gjatë tre muajve kanë punuar në zbukurimin e sendeve të cilët më pas i kanë shitur në panairin pranveror.Në projekt janë përfshirë 105 nxënës në 5 paralele, tre shqiptare dhe dy maqedonase, kurse mjetet e grumbulluara do të destinohen për ekskurzione të vet nxënësve.

Projekti financohet nga organizata zvicrane Urat e Miqësisë, dhe qëllimi është që nxënësit të njihen mes veti përmes shoqërimit dhe punës së përbashkët.

PROJEKTI ” MËSOJMË SË BASHKU ” NË SHKOLLËN LIRIA ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *