Home / Lajme / Maqedoni / Saraçini në Tetovë në promovimin e tre zgjidhjeve softuerike

Saraçini në Tetovë në promovimin e tre zgjidhjeve softuerike

11 prill-Sigurimi i qasjes më të lehtë deri te informata për biznes sektorin është qëllim primar të zgjidhjeve softuerike, të përpunuara me ndihmë të projektit të USAID-it për përparimin e investimit dhe eksportit – IDEAS, e në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Shoqërisë Informative dhe Administratë dhe Agjencisë për investime të huaja dhe promovim të eksportit.

Ministri i Ekonomisë Valon Saraçini sot në Tetovë do të marrë pjesë në promovimin e tre zgjidhjeve softuerike për përmirësimin e ekonomisë së vendit – Konkurentnost.MK, portal i azhurnuar të Regjistrit të vetëm elektronik kombëtar të rregullave – ENER dhe portali për promovim të eksportit.

Sigurimi i qasjes më të lehtë deri te informata për biznes sektorin është qëllim primar të zgjidhjeve softuerike, të përpunuara me ndihmë të projektit të USAID-it për përparimin e investimit dhe eksportit – IDEAS, e në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Shoqërisë Informative dhe Administratë dhe Agjencisë për investime të huaja dhe promovim të eksportit.

Gjithashtu lexo

Kuvendi duhet të votojë për shkarkim të Zvërlevskit

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet të mbajë vazhdime të tre seancave midis të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *