Home / Lajme / Maqedoni / Seminar për sfidat në gjeodezinë shqiptare

Seminar për sfidat në gjeodezinë shqiptare

27 prill-Në praninë e mysafirëve eminentë nga fella profesionale dhe shkencore shqiptare, do të promovohet libri për Karl Gegën në gjuhën shqipe pas së cilës është parashikuar edhe projeksionI i filmit dokumentar për jetën dhe veprën e tij.

Në Strugë sot do të mbahet seminari me temë “Sfidat e gjeodezisë shqiptare në nivel kombëtar” në të cilën do të prezantohen më shumë punime shkencore dhe piofesionale nga kjo fushë.

Në praninë e mysafirëve eminentë nga fella profesionale dhe shkencore shqiptare, do të promovohet libri për Karl Gegën në gjuhën shqipe pas së cilës është parashikuar edhe projeksionI i filmit dokumentar për jetën dhe veprën e tij.

Krahas ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Abdilaqim Ademi, i cili do ta hapë seminarin, fjalim do të ketë edhe ambasadori i Austrisë në Maqedoni, Tomas Baer.

Paralelisht do të mbahet edhe një seminar profesional, për gjeodetët e ardhshëm deri në moshën 30 vjeçare, në fokus të së cilës do të jetë shfrytëzimi i teknologjisë bashkëkohore, pajisja dhe softuerët për punët e gjeodezisë

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *