Home / Lajme / Maqedoni / Shënohet dita boëtrore e librit, me muaj I poezisë amerikane (VIDEO)

Shënohet dita boëtrore e librit, me muaj I poezisë amerikane (VIDEO)

Tetovë, 23 Prill – Me rastin e ditës botërore të librit dhe me rastin e mujatë amerikan të poezisë sot në pllatin e kulturës në Tetovë këndi amerikan dhe bibloteka e tetovës kanë organizuarë një konkurës ëpër zgjedhjen e poezisë më të mirë ku kanë marë pjesë pothujse të gjithë shkollat e fillore të komunës së Tetovës dhe fshatarve përethë.

Drejtoresha e biblotekës së tetovës Fitore Rashiti tha se ky organizim tash është duke dhën edhe frytet e saja ku për çdo vit kemi poezi më t kira dhe më cilësore kjo tregon se kemi intresim nga ana e shkollave dhe të nxënësive.

Ndërsa Gëzim Sulejmani nga këndi amerikan tha se ky është viti I dytë ku e kemi nnjë organizim të përbashkët dhe me të vëret jemi të befasuarë nga nxënësit me poezit e tyre në gjuhën angleze.

Në fund të këtij manifestimi I undanë mirnjohje për të gjith arsimtarët e shkollave fillore dhe nxënësit që kishin shkruar poezitë më të mira.

SHËNOHET DITA BOTËRORE E LIBRIT, ME MUAJ I POEZISË AMERIKANE ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *