Home / Lajme / Maqedoni / Shqiptarët festojnë fitoren në Strugë ( VIDEO )

Shqiptarët festojnë fitoren në Strugë ( VIDEO )

7 prill-Nga rezultatet e siguruara nga shtabi komunal dhe nga shtabi zgjedhor i kandidatit Sela, nga 27.587 vota, 19.323 vota kanë votuar për kandidatin Ziadin Sela, ndësa kandidati maqedonas Koçoski ka fituar 8244 vota.

Nga rezultatet e siguruara nga shtabi komunal dhe nga shtabi zgjedhor i kandidatit Sela, nga 27.587 vota, 19.323 vota kanë votuar për kandidatin Ziadin Sela.

Në komunën e Strugës është konfirmuar fitorja e kandidatit shqiptar Ziadin Sela.

Nga rezultatet e siguruara nga shtabi komunal dhe nga shtabi zgjedhor i kandidatit Sela, nga 27.587 vota, 19.323 vota kanë votuar për kandidatin Ziadin Sela, ndësa kandidati maqedonas Koçoski ka fituar 8244 vota.

Në komunën e Strugës tashmë ka nisur fitorja bindëse e kandidatit shqiptar, ndërsa në këtë komunë pritet organizimi i një feste masive për festimin e kësaj fitoreje. Deri tani kanë ngelur pa numëruar rreth 5 mijë vota, por nuk do të ndikojnë në rezultatin e përgjithshëm.

STRUGA FESTOI FITOREN E MADHE TË ZIADIN SELËS ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *