Home / Lajme / Maqedoni / Teuta Arifi priti në takim Musa Xhaferin (VIDEO)

Teuta Arifi priti në takim Musa Xhaferin (VIDEO)

Tetovë, 23 Prill – Kyretarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi sot në zyrat e saj priti zëvendëskryeministrin e qeverisë së Republikës së Maqedonisë Musa Xhaferi.

Gjatë takimit u diskutua për gjendjen aktuale në komunën e Tetovës, ngritjen e fuqisë financiare të komunës si dhe zgjedhjen e problemeve në sferën e urbanizmit arsimit dhe ambientit jetësor. Në takim po ashtu u bisedua për mbështetjen që pushteti qendror ia jep njësive të vetqeverisjes lokale dhe bashkëpunimin e ngushtë midis autoritetit vendor dhe atij qendror për të realizuar projekte të interesit publik. Nga ana e zëvndëskryeministrit Xhaferri, është dhënë premtim se do të përkrah komunën e Tetovës në të ardhmen që e njejta të ofrojë shërbime më ciëlsore për qytetarët.

TEUTA ARIFI PRITI NË TAKIM MUSA XHAFERIN ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *