Home / Lajme / Maqedoni / Trajnim për arsimtarët e gjuhës angleze ( VIDEO )

Trajnim për arsimtarët e gjuhës angleze ( VIDEO )

Tetovë, 13 Prill – Byroja për zhvillimin e arsimit sot në shkollën e mesme tekstile dhe në shkollën e mesme të bujqësisë, në bashkëpunim me këshillin britanik në Maqedoni orgnazoi trajnim njëditor me arsimtarët e nënvjecares.

Byroja për zhvillimin e arsimit sot në shkollën e mesme tekstile dhe në shkollën e mesme të bujqësisë, në bashkëpunim me këshillin britanik në Maqedoni orgnazoi trajnim njëditor me arsimtarët e nënvjecares të cilët zbatojnë programe mësimore nga gjuha angleze në klasë të parë, të dytë dhe të tretë, katërt dhe të pestë.

Në këtë trajnim kanë marrë pjesë 120 arsimtarë nga paralelet me mësim në gjuhën shqipe, maqedonase dhe turke. Të gjithë arsimtarët do të pajisen me certifkata për pjesëmarrjen në këtë seminar.

TRAJNIM PËR ARSIMTARËT E GJUHËS ANGLEZE ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *