Home / Lajme / Maqedoni / Arsimi I integruar realizohet në shkollën e mesme Ekonomike (VIDEO)

Arsimi I integruar realizohet në shkollën e mesme Ekonomike (VIDEO)

Tetovë, 13 Maj-“Në këtë projekt kanë marrë pjesë tetë nxënës edhe atë pesë shqiptarë dhe tre maqedonas” tha drejtoresha e shkolës së mesme ekonomike Zana Ismani.

Është realizuar me suksek projekti për arsim të integruar në shkollën e mesme komunale ekonomike 8 Shtatori në Tetovë i I cili është përkrahur nga USAID dhe është implementuar nga qendra “Kariera ime”.

“Në këtë projekt kanë marrë pjesë tetë nxënës edhe atë pesë shqiptarë dhe tre maqedonas” tha drejtoresha e shkolës së mesme ekonomike Zana Ismani, raporton Tv Koha.

Ndërsa koordinatorja e projektit Mirjeta Ilazi tha se ky projekt ka pasur për qëlllin hulumtimin e një ndërmarje e cila ka punësuar punëtorë të të dy komuniteteve dhe ky hulumtim është bërë në fabrikën Veze Sharri dhe Leker, transmeton Tv Koha.

Në këtë projekt nxënësit kanë punuar për tre muaj dhe qëllimi ka qenë që të bëhet integrimi I nxënësve në arsim, raporton Tv Koha.

ARSIMI I INTEGRUAR REALIZOHET NË SHKOLLËN EKONOMIKE ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *