Home / Lajme / Maqedoni / Bilbordet për barazi seksuale të padëshirueshme në Tetovë (VIDEO)

Bilbordet për barazi seksuale të padëshirueshme në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 11 Maj – Billborët që promovojnë barazi seksuale që janë shfaqur në Tetovë, në mëyrë spontane, ka hasur në reagime nga ana e disa qytetarëve të nacionaliteteve të të ndryshme që jetojnë në Tetovë.

Ky bilbordt I cili është vendosur me përkrahje nga shoqata joqeveritare Junitet Maqedoni dhe fondacioni Soros promovon të drejtën për orientim seksual të të gjitha gjinive duke kërkuarë që këta persona të trajtohen në mënyrë të barabartë në shoqëri duke mos u diskriminuar për shkak të orientimit të tyre gjatë punësimit dhe të drejtave të tjera qytetare.

Mënjëherë pas vendosjes së të njejtit persona të panjohur kanë dëmtuar të njejtin dhe kanë shkruar Vdekje për Homoseksualët.

Ditë më parë nëpër pothuajse të gjitha qytetet e Maqedonisë u vendosën këso bilborde.

BILBORDET PËR BARAZI SEKSUALE TË PADËSHIRUESHME NË TETOVË ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *