Home / Lajme / Maqedoni / Dita me biçikleta shënohet në Tetovë (VIDEO)

Dita me biçikleta shënohet në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 11 Maj – Sporti me biçikleta është atraktiv ëpr shumë qytetarë të cilët biçikletëne përdorin për rekreim dhe për kryer punë të përdisthem.

Megjithatë edhe pse në tetovë mungojnë stazat e posaçme për biçikleta disa qytetarë në mënyrë të organizuar vazhdojnë të afirmojnë këtë lloj sporti. Sipas tyre aktiviteti me biçikleta është apel edhe për të tjerët që sa më pak të përdorin veturat.

Kjo është hera e dytë që mbahet evenimenti Tetova në biçikleta ndërsa marrin pjesë shumë qytetarë të cilët biikletën e përdorin më shumë se veturën e tyre. Ata apelojnë që edhe të tjerët t`iu bashkangjiten sepse në këtë manyrë, edhe mbrohet ambienti por edhe lehtësohet pjesëmarrja në komuniakciion.

SHËNOHET DITA E BIÇIKLETAVE NË TETOVË ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *