Home / Lajme / Maqedoni / Filloristët mësohen se si të kultivojnë drurin (VIDEO)

Filloristët mësohen se si të kultivojnë drurin (VIDEO)

13 Maj – Një projekt I këtillë është realizuar edhe nga nxënësit e shkollës fillore Kikish në Tetovë, ku në këtë aktivitet të ditës së drurit kanë marr pjesë edhe Enver Beqiri përfaqësues nga sektori për veprimtari publike nw komunwn e Tetovws I cli tha se qëllimi I këtij projekti është që vet nxënësit të shohin se si kultivohet një dru.

Në ditën ndërkombëtare të drurit nxënësit e shkollave fillore kanë bërë mbjellje e drunjeve me qëllim që të shohin procesin e mbjelljes dhe kultivimit të një druri, transmeton Tv Koha.

Një projekt I këtillë është realizuar edhe nga nxënësit e shkollës fillore Kikish në Tetovë, ku në këtë aktivitet të ditës së drurit kanë marr pjesë edhe Enver Beqiri përfaqësues nga sektori për veprimtari publike në komunën e Tetovës I cili tha se qëllimi I këtij projekti është që vet nxënësit të shohin se si kultivohet një dru, raporton Tv Koha.

Ndërsa arsimtarja Vlabona Ibrahimi tha se sot nxënësit e klasëve të ulta kanë mundësi që të shohin edhe praktikisht se si bëhet mbjellja e një druri dhe ata gjatë gjithë kohës do të duhet të përkujdesen për të njejtin dru, transmeton Tv Koha.

FILLORISTËT MËSOHEN SE SI TË KULTIVOJNË DRURIN ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *