Home / Lajme / Maqedoni / Kontrolle të rrepta të bastoreve në Tetovë (VIDEO)

Kontrolle të rrepta të bastoreve në Tetovë (VIDEO)

Tetovëm, 17 maj – Drejtoria për të Ardhura Publike në bashkëpunim me policinë e Tetovës, gjatë kontrollit nëpër bastoret sportive në Tetovë, disa prej tyre i ka mbyllur duke konfiskuar edhe pjesë nga orenditë e brendëshme.

Në bazë të paraqitjeve paraprake për organizim të lojrave të fatit në mënyrë jolegale dhe mallverzimeve në disa bastore në Tetovë, sot (të premten) në orët e pasiditës Drejtoria e të Ardhurave Publike fiilloi kontrollin për punën e bastoreve sportive në rajonin e Tetovës. Sipas të dhënave të për shkak se një bastore nuk ka pasur liçencë e njejta është mbyllur prej nga janë marrë inventari dhe pasijet e tjera. Për shkak të mallverzimeve financiare, mosregjistrimit të qarkullimit ditor pesë bastore do të ballafaqohen me mbyllje të përkohëshme dhe gjobë në vlerë deri në 6000 mijë euro. Kontrollet e DHP dhe policisë vazhdojnë edhe më tej në bastoret sportive në Tetovë.Gjatë kryerjes së këtre kontrolleve ka pasur prani të madhe të forcave policore në rrugët e Tetovës.

KONTROLLE TË RREPTA TË BASTOREVE NË TETOVË, DISA PREJ TYRE MBYLLEN ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *