Home / Lajme / Maqedoni / Libri ”Kosova si çështje europiane” promovohet në USHT (VIDEO)

Libri ”Kosova si çështje europiane” promovohet në USHT (VIDEO)

Tetovë, 13 Maj – Në libër trajtohen tema të ndryshme të cilat kanë të bëjnë kryesisht me shtetin më të ri Kosovën, perspektiva e integrimit, faktorë me rëndësi në europianizimin e Kosovës etj. Sipas autores, Mimoza Kelmendit shteti i ri do të mbetet edhe për shumë kohë një projekt delikat.

“Kosova si çështje europiane” titullohet libri më i ri i gazetares së Deutsche Wele, Mimoza Cika-Kelmendi, i cili u promovua në amfiteatrin e Universitetit Shtetëror të Tetovës.

Ky libër, është një studim monografik, që i kushtohet raporteve të shtetit të ri të Kosovës dhe aspiratës së popullit kosovar, për të qenë pjesë e Europës së bashkuar.

Në libër trajtohen tema të ndryshme të cilat kanë të bëjnë kryesisht me shtetin më të ri Kosovën, perspektiva e integrimit, faktorë me rëndësi në europianizimin e Kosovës etj. Sipas autores, Mimoza Kelmendit shteti i ri do të mbetet edhe për shumë kohë një projekt delikat.

Sipas saj, në libër janë shkruar edhe të dhëna tjera që kanë të bëjnë me intervenimine NATO-s dhe proceset të cilët pasuan pas çlirimit të Kosovës. Tv Koha

LIBRI ” KOSOVA SI ÇËSHTJE EUROPIANE ” PROMOVOHET NË USHT ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *