Home / Lajme / Maqedoni / Lupço Georgievski lavdëron atmosferën e integrimit të BDI-së (VIDEO)

Lupço Georgievski lavdëron atmosferën e integrimit të BDI-së (VIDEO)

9 Maj – Përpjekja diplomatike e BDI-së për zgjidhjen e problemeve të jashtme dhe për zgjidhjen e kontekstit të emrit të Maqedonisë, është vlerësuar sot nga partia e ish-kryeministrit Lupço Georgievskit, VMRO-Popullore.

VMRO-Popullore thekson se po ndjek nismat e BDI-së duke i vlerësuar aktivitet e saj për problemet që ka Maqedonia, pasi problemet e saj janë edhe maqedonase, edhe shqiptare.

Përpjekja diplomatike e BDI-së për zgjidhjen e problemeve të jashtme dhe për zgjidhjen e kontekstit të emrit të Maqedonisë, është vlerësuar sot nga partia e ish-kryeministrit Lupço Georgievskit, VMRO-Popullore.

“Me këtë politikë të re të BDI-së, po shohim për herë të parë në 20 vitet pavarësi, një transfer simbolik të bartësit të politikës kryesore, nga blloku maqedonas në bllokun e partive shqiptare. Por, mund të konstatojmë në të njëjtën kohë, shkallën e lartë të kapacitetit shtetformues shqiptar në Maqedoni”, thuhet në deklaratën me shkrim të VMRO-PP-së.

NGA MAQEDONIA VARET NËSE DO TË MARRË DATË PËR NEGOCIATA ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *