Home / Lajme / Maqedoni / Më shumë martesa dhe më pak divorce në Maqedoni

Më shumë martesa dhe më pak divorce në Maqedoni

22 maj-Sipas të dhënave të publikuara të Enti Shtetëror i Statistikës, në tre muajt e parë të vitit 2012 janë realizuar 2.893 kurorëzime martesash që është për 5,9 për qind më shumë, ndërsa numri i divorceve arrin 573, për dallim nga viti i kaluar kur ka pasur 626 kurorëzime.

Më shumë martesa dhe më pak divorce janë regjistruar në tremujorin e parë të vitit të kaluar në Maqedoni.

Sipas të dhënave të publikuara të Enti Shtetëror i Statistikës, në tre muajt e parë të vitit 2012 janë realizuar 2.893 kurorëzime martesash që është për 5,9 për qind më shumë, ndërsa numri i divorceve arrin 573, për dallim nga viti i kaluar kur ka pasur 626 kurorëzime.

Sipas të dhënave të publikuara, rritja natyrore në vend në tremujorin e parë të këtij viti arrin 423 persona. Në këtë tremujor, numri i fëmijëve të lindur arrin 5.397 dhe është për 1,7 për qind më shumë nga kjo periudhë vitin e kaluar.

Sipas të dhënave të publikuara të personave të vdekur në tremujorin e parë të vitit 2013 ka shënuar rënie prej 13,8 për qind dhe arrin 4.974 persona. Prej tyre 46 janë foshnje të vdekura

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *