Home / Lajme / Maqedoni / Policia gjyqësore do të protestojë nëse nuk i plotësohen kërkesat (VIDEO)

Policia gjyqësore do të protestojë nëse nuk i plotësohen kërkesat (VIDEO)

27 Maj – Të punësuarit në policinë gjyqësore paralajmërojnë protestë përmes së cilës do t’i shfaqin pakënaqësitë e tyre për mosplotësimin e të drejtave të tyre të parashikuara në Ligjin për shërbim gjyqësor.

Kryetari i Këshillit për polici gjyqësore Dragan Josevski sot në pres konferencë tha se kërkojnë plotësimin e të drejtave të tyre në pajtim me Ligjin, respktivishti pagimin e kompensimit për punë gjatë festave dhe në ditët e pushimit, si dhe pagmin e kompensimit për punë të ekspozuar në rrezik të madh. “Policia gjyqësore nuk është e kënaqur. Përkundër padive me të cilat do t’i kërkojmë të drejtat tona, pakënaqësinë do ta shprehim edhe me protestë”, paralajmëroi Josevski. Deri tan janë dërguar shkresa me kërkesa deri të organet kompetente, por, siç tha Josevski nuk është marrë asnjë përgjigje.

POLICIA GJYQËSORE DO TË PROTESTOJË NËSE NUK I PLOTËSOHEN KËRKESAT ( VIDEO )

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *