Home / Lajme / Maqedoni / Rreth 6 mijë qytetarë të Maqedonisë për festat e majit në Greqi

Rreth 6 mijë qytetarë të Maqedonisë për festat e majit në Greqi

4 maj-Nga 10.901 udhëtarët e evidentuar, 5.610 prej tyre janë qytetarë nga Maqedonia, të cilët kishin udhëtuar në Greqi për pushime të fundjavës për festat e majit. Pjesa më e madhe e tyre kanë kaluar vetëm një ditë, ndërsa pjesa tjetër gati tërë javën.

Rreth 6 mijë shtetas të Maqedonisë kanë kaluar festat e majit në shtetin fqinj Greqinë. Nga autoritetet doganore të Maqedonisë theksojnë se kufiri këtyre ditëve është kaluar nga 11 mijë udhëtarë në pikën kufitare Bogorodicë – Evzoni, midis Greqisë dhe Maqedonisë.

Nga 10.901 udhëtarët e evidentuar, 5.610 prej tyre janë qytetarë nga Maqedonia, të cilët kishin udhëtuar në Greqi për pushime të fundjavës për festat e majit. Pjesa më e madhe e tyre kanë kaluar vetëm një ditë, ndërsa pjesa tjetër gati tërë javën. Të dytët që kanë kaluar kufirin kanë qenë serbët, që gjithashtu kanë udhëtuar për këto ditë feste në Greqi. (INA)

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *