Home / Lajme / Maqedoni / Shënohet Dita e zjarrfikësve

Shënohet Dita e zjarrfikësve

20 maj-Tradicionalisht, shënimi do të fillojë me rreshtim solemn të Brigadës zjarrfikëse dhe me dorëzimin e raportit nga komandanti i zjarrfikësve, Blagoja Menkovski deri te kryetari i qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

Brigada zjarrfikëse e qytetit të Shkupit sot do ta shënoj Ditën e zjarrfikësve.

Tradicionalisht, shënimi do të fillojë me rreshtim solemn të Brigadës zjarrfikëse dhe me dorëzimin e raportit nga komandanti i zjarrfikësve, Blagoja Menkovski deri te kryetari i qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski.

Gjithashtu lexo

Mot me diell me erë të dobët deri në mesatare

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i ngrohtë me erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *