Home / Lajme / Maqedoni / TELEVIZIONI KOHA ME SINJAL DIGJITAL (VIDEO)

TELEVIZIONI KOHA ME SINJAL DIGJITAL (VIDEO)

Tetovë, 30 Maj – Telivizioni Koha nga dita e sotme fillon të emitoj program në rrjetin digjital.

Televizioni Koha do të emitoj në regjionin e tetë e cila përfshinë komunën e Tetovës, Gostivarit, Jegunovcës, Tearcës, Zhelinës, Bërvenicës, Bogovinës, Vrapçishtit si dhe pjesë të komunës Mavrovë, Rostushë, një pjesë së komunës së Kërçovës dhe një pjesë së komunës Makedonski Brod.
Tv Koha tani është telivizon digjital dhe në regjionet e lartë përmeduarë do të jetë në çdo shtëpi nëpërmjet rrjeteve kabllovike Bom Tv, Max Tv, Blizoo, kurse ata të cilët nuk janë në këto rrjete do të mund të shohin Tv Koha me set top box e që kushton vetëm 100 denarë, kurse ata të cilët kanë aparate telivizive LCD apo Plazama nuk kanë nevojë të bjejnë asnjë paisje sepse sinjat e telievizoneve digjitale i kanë pa pagesë dhe me një kualitet ekstra të lartë.
Nga dita e shtunë sinjali digjital i Telivizonit Koha do të arojë në çdo shtëpi, dhe të gjithë ata të cilët nuk do të mund për arsyje të ndryshe të ndjekin sinjalin e Telivioznot Koha, mund të paraqiten në zyrat e Tv Koha të cilët gjenden në qendrën e re tregëtare në Tetovë ose të reagojn në telefonat e hapurë në këshillin për radio difizion apo në agjesinë për komunikime elektronike.
Për të ardhurë deri në këtë fazë të digitalizimit Telizioni Koha ka bërë një investim shumë të madhë që do të përmisojë kulitetin e programiacionit, dhe një herit bën apel tek sipasrmarësit që nevojat e tyre të marketingut ti kontraktojnë në TV KOHA për të ariturë qëllimin e përbshkët e ai është ngritja e nivelit të këtij televizoni dhe ofera më e mirë në drejktim të shikuesve.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *