Home / Lajme / Maqedoni / UEJL: Shkollë verore e doktoraturës për shkenca kompjuterike (VIDEO)

UEJL: Shkollë verore e doktoraturës për shkenca kompjuterike (VIDEO)

Tetovë, 29 Maj – Shkolla verore e doktorës për shkencat komjuterikë sot është organizuarë në univerzitetin e Evropës Juglindore, ku kanë marrë pjesë shkenctarë nga të gjithë vendet evripoane, ku pjesmarës është edghe bibloteka më e madhe gjermane Lapmpnie.

Rektori i UEJL-së Zamir Dika tha se kjo shkollë ka një rëndësi të madhe për univerzitetin ton.

Ndërsa përfaqësuesi nga bibloteka Gjrmane Lapmpnie. Klaus Tochterman tha se në këtë shkollë janë mbledhurë shkencarë nga mbarë vendet për të marurë njohuri mbi shkencar komjuterike dhe besoj se dkjo shkollë do të ketë sukses të madhë, dhe unë jamë befasurë me këtë univerzitet me rëndësin që u jep shkencave kompjuterike tha Tochterman.

UEJL: SHKOLLË VERORE E DOKTORATURËS PËR SHKENCA KOMPJUTERIKE (VIDEO)

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *