Home / Lajme / Maqedoni / 6 anëtarë të familjes Jonuzi jetojnë në një dhomë (VIDEO)

6 anëtarë të familjes Jonuzi jetojnë në një dhomë (VIDEO)

11 Qershor – Kjo familje ka nevojë për një kulm mbi kokë e cila tash për tash është duke jetuar në një dhomë që edhe ajo nuk ështe e tyre. Nga familja Jonuzi bëjnë apel që bamirësit tju ndihmojnë kurse ndihmat e tyre mund ti dërgojn në rrugën 108 numër 42 apo mund të lajmërohën në numrin e telefonit 070 505 137

Gjashtë anatërë të familjes Jonuzi prej shumë vitesh jetojnë në një dhomë edhe pse para shtëpisë së tyre ata kanë një vend se ku mund të ndërtojnë. Gjendja e rëndë financiare atyre nuk u lejon që të ndërtojnë një shtëpi të re. Rexhepi 2 vjeçar, Alma poashtu 2 vjeçare, Nuria 68 vjeçare, Idrizi 44 vjeçar, Ajeti 43 vjeçar dhe bashkëshortja e tij, Refedia 40 vjeçare për çdo ditë duhet të përballen me mungesën e kulmit mbi kokë, transmeton TV KOHA.

Kjo familje ka nevojë për një kulm mbi kokë e cila tash për tash është duke jetuar në një dhomë që edhe ajo nuk ështe e tyre. Nga familja Jonuzi bëjnë apel që bamirësit tju ndihmojnë kurse ndihmat e tyre mund ti dërgojn në rrugën 108 numër 42 apo mund të lajmërohën në numrin e telefonit 070 505 137. TV KOHA.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *