Home / Lajme / Maqedoni / 80 vajza trajnohen për lidere të ardhëshme (VIDEO)

80 vajza trajnohen për lidere të ardhëshme (VIDEO)

28 qershor-Në këtë kampus vajza nga të gjithë komunitete në republikën e Maqedonisë kanë janë trajnuarë fizikisht, kanë marë mesiimë në medimit dhe të gjithë mesëite nbevojshme për të qënë të afta për liderë të ardhme, njësa nga trajnueset e kampit veror tha se ky kampus është I përkrahur finaciarsht nga ambasada aemerikane.

Për herë të dytë në hapsirat e kampusit të Woodrow Wilson ëhstë organizuar Kampi GLOW I cili organizohet në kuadër të korpusit të paqës ku 80 vajza nga e gjithë Maqedoni trajnohen për lidere të ardhshme.

Në këtë kampus vajza nga të gjithë komunitete në republikën e Maqedonisë kanë janë trajnuarë fizikisht, kanë marë mesiimë në medimit dhe të gjithë mesëite nbevojshme për të qënë të afta për liderë të ardhme, njësa nga trajnueset e kampit veror tha se ky kampus është I përkrahur finaciarsht nga ambasada amerikane.

Kampusi I paqës në Maqedoni është nga viti 2000, ndërsa një kampus i këtillë është i organizuar për të dytën herë me radhë në Willson.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *