Home / Lajme / Rajon / Aleanca e Majtë vazhdon epërsinë

Aleanca e Majtë vazhdon epërsinë

KORÇE
Korça janë numëruar deri tani 441 nga 447 kuti gjithsej ku 87258 vota, APMI 55888, FRD 1399.

Të dhënat e fundit sipas Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve or 09:00. Aleanca e Majtë e kryesuar nga PS siguron 84 mandante dhe 56 mandate pë Aleancën e Djathtë.

[manadatet-zgjedhje-2013]

KORÇE
Korça janë numëruar deri tani 441 nga 447 kuti gjithsej ku 87258 vota, APMI 55888, FRD 1399.

ELBASAN
Elbasan, numërohen 400 nga 540 kuti, ku ASHE ka marre 73804 vota, APMI 51542, FRD 1696.

KUKES
Numërohen 148 nga 169 kuti gjithsej, ku ASHE ka marrë 16035 vota, APMI 24486, FRD 265 vota.

DURRËS
Në Qarkun Durrës janë numëruar deri tani 307 nga 444 kuti gjithsej, 54297 vota, APMI 46259, FRD 2898.

FIER
Në këtë qark janë numëruar deri tani 383 nga 576 kuti gjithsej ASHE 84598 vota, APMI 41734 vota, kurse 4863 vota kanë shkuar në adresë të kandidatit të pavarur, Dritan Prifti.

LEZHË
Numërohen deri tani 207 nga 258 kuti gjithsej ASHE ka marrë 32915 vota, APMI 28425, FRD 688 vota.

TIRANË
Në këtë qark janë numëruar aktualisht 785 nga 1422 kuti votimi ku ASHE ka marrë 131558, APMI 96538, FRD 5433 vota.

BERAT
Në qarkun e Beratit janë numëruar deri tani 256 nga 302 kuti, ASHE 58149 vota, APMI 19443, FRD 462 vota.

DIBËR
Në Dibër janë numëruar 263 nga 264 kutitë e votimit, ku ASHE 36828 vota, APMI 34887, FRD 2312 vota.

GJIROKASTËR
Në Gjirokastër janë numëruar 133 nga 237 kuti gjithsej ku ASHE ka marrë 21553, APMI 8808, FRD 181 vota.

SHKODËR
Qarku Shkodër janë numëruar deri tani 324 nga 417 kuti gjithsej ku ASHE ka marrë 51604, APMI 437044, FRD 2044 vota.

VLORË
Qarku Vlorë janë numëruar 363 nga 432 kuti, ku ASHE ka marrë 66974 vota, APMI 31742 vota. Kandidati i pavarur Arben Malaj ka marrë 2315.

Ndarja e mandateve sipas qarqeve të paraqitura në RTV “Ora News”.

[1] [2] [4] [5] [korce] [durres] [elbasan] [fier] [gjirokaster] [vlore] [berat] [tirane]

Të dhënat e fundit sipas Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve ORA 00:20. Në epërsi Aleanca e Shqipërisë Evropiane (ASHE) e kryesuar nga PS.

KORÇE
Korça janë numëruar deri tani 401 nga 447 kuti gjithsej ku Aleanca e Shqipërisë Evropiane (ASHE) ka marrë 79838 vota, Aleanca Për Punësim, Mirëqenie dhe Integrim (APMI) e kryesuar nga PD me 51844 vota, FRD 1328 vota.

ELBASAN
Elbasan, numërohen 312 nga 540 kuti, ku ASHE ka marre 60738 vota, APMI 43227, FRD 1475 .

KUKES
Numërohen 132 nga 169 kuti gjithsej, ku ASHE ka marrë 12160 vota, APMI 20245 vota dhe 226 vota FRD.

DURRËS
Në Qarkun Durrës janë numëruar deri tani 169 nga 444 kuti gjithsej, 31074 vota, APMI 25868, FRD 1620 dhe AK 130 vota.

FIER
Në këtë qark janë numëruar deri tani 301 nga 576 kuti gjithsej ASHE 66121 vota, APMI 32785 vota, kurse 3499 vota kanë shkuar në adresë të kandidatit të pavarur, Dritan Prifti.

LEZHË
Numërohen deri tani 187 nga 258 kuti gjithsej ASHE ka marrë 29215 vota, APMI 25543 vota, FRD 654 vota.

TIRANË
Në këtë qark janë numëruar aktualisht 529 nga 1422 kuti votimi ku ASHE ka marrë 91699, APMI 66294 dhe FRD 3902.

BERAT
Në qarkun e Beratit janë numëruar deri tani 197 nga 302 kuti, ASHE 44207 vota, APMI 14875 vota, FRD 319 vota.

DIBËR
Në Dibër janë numëruar 198 nga 264 kuti, ku ASHE numëron 28658 vota, APMI 26370, FRD 1807 vota.

GJIROKASTËR
Në Gjirokastër janë numëruar 111 nga 237 kuti gjithsej ku ASHE ka marrë 16815 vota, ndërsa APMI 7105, FRD 137 vota dhe AK 3 vota.

SHKODËR
Qarku Shkodër janë numëruar deri tani 265 nga 417 kuti gjithsej ku ASHE ka marrë 41376, APMI 35070, FRD 1614 vota.

VLORË
Qarku Vlorë janë numëruar 321 nga 432 kuti , ku ASHE ka marrë 61822 vota, APMI 29223 vota. Kandidati i pavarur Arben Malaj ka marrë 2040 vota, FRD 175 vota kurse AK, 39 vota.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *