Home / Lajme / Maqedoni / Ankand për furnizimin e 100 automjeteve të reja policore

Ankand për furnizimin e 100 automjeteve të reja policore

Në tender oferta dorëzuan katër kompani – “Autonova” ka ofruar automjete “citroen C1Iks”, “Euroimpeks” automjete të markës “pezho 107 akces”, “Porshe Maqedonia” ka dorëzuar ofertë për “shkoda siti gou” dhe “Automakedonia” ka ofruar “shevrolet spark”. Çmimi total fillestar i ofruar i automjeteve sillet prej 47 milionë denarë deri në 65 milionë e 800.000 denarë

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme sot do të mbahet ankand elektronik në të cilin do të mësohet se kush do të jetë furnizuesi i ardhshëm i 100 automjeteve policore.

Ministrja e Punëve të Brendshme dje deklaroi se ankandi pason pasi Komisioni për furnizime publike në kuadër të MPB-së ka përfunduar me vlerësimin e ofertave të arritura.

Në tender oferta dorëzuan katër kompani – “Autonova” ka ofruar automjete “citroen C1Iks”, “Euroimpeks” automjete të markës “pezho 107 akces”, “Porshe Maqedonia” ka dorëzuar ofertë për “shkoda siti gou” dhe “Automakedonia” ka ofruar “shevrolet spark”. Çmimi total fillestar i ofruar i automjeteve sillet prej 47 milionë denarë deri në 65 milionë e 800.000 denarë

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *