Home / Lajme / Maqedoni / Fëmijët e çerdheve vizituan kolegjin Yahya Kemal (VIDEO)

Fëmijët e çerdheve vizituan kolegjin Yahya Kemal (VIDEO)

03 Qershor – Nga ky vit shkollor në kolegjin Yahya Kemal në fshatin kamenjan të Tetovës për her të par mësimi do të zhvillohet që nga klasa e parë fillore, këtë vit ky kolegj do të filloj me një paralele dhe me një program mësimor modern me kushte e hapsira që dallohen nga shkollat fillore publike.

Me këtë rast sot këtë shkoll e vizituan fëmijë të çerdheve të Tetovës bashkë me edukatoret e tyre për tu njohur me kushtet që i ofron kolegji Yahya Kemal fillestarëve të rinjë.

Për të pranishmit Kolegji kishte përgadit një program të pasurë, ku fëmijët i zbaviti një grup i specializuar të cilët sollën personazhe të njohura të botës së fëmijëve.

Rejistrimet në kolegjet Yahya Kemal tani më kanë filluar dhe në sektrin e kolegjeve private dhe shkollë shtetërore nvarësishtë nga mundësitë matriale prindërit, do të vendosin se ku do ta vazhdojë shkollimin e mësëm fëmijët e tyre.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *