Home / Lajme / Maqedoni / Formulari evropian për aksidentet: Debat mes policisë me kompanive të sigurimeve (VIDEO)

Formulari evropian për aksidentet: Debat mes policisë me kompanive të sigurimeve (VIDEO)

Tetovë, 25 Qershor – Kjo dhe paqaartësi të tjera se kur duhet të thirret policia dhe kur duhet ta mbushin proces verbalin evropian ishin tema e takimit të drejtuesve të policisë së Tetovës dhe përfaqëuesve të kompasë së sigurimeve Kroacia Sigurimi.

Qytetarët shumë pak kanë njohuri për procesin verbalin evropian i cili plotësohet gjatë aksideteve. Në shumicën e rasteve pjesmarrësit e komunikacionit të përfshirë në aksidenet e thrrasin policinë edhe pse dëmi material është shumë i vogël dhe ata në këto raste duhet të paguajnë dënimin prej 250 euro jo se kanë shkaktuarë aksident por se kanë penguar zhvillimnin normal të komunkacionit. Kjo dhe paqaartësi të tjera se kur duhet të thirret policia dhe kur duhet ta mbushin proces verbalin evropian ishin tema e takimit të drejtuesve të policisë së Tetovës dhe përfaqëuesve të kompasë së sigurimeve Kroacia Sigurimi.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *