Home / Lajme / Maqedoni / KONFERENCA E DYTË NDËRKOMBËTARE PËR INTEGRIMET (VIDEO)

KONFERENCA E DYTË NDËRKOMBËTARE PËR INTEGRIMET (VIDEO)

29 Qershor – Kjo konferencë ka vazhduar me promovimin e disa veprave dhe sipas organizatorëve konkluzat që do të dalin nga kjo konferencë do të shkruhen dhe do të botohen në një libër.

Në komunën e Tetovës është mbajturë konferenca e dytë ndërkombëtare mbi inegrimet ku kanë marr pjesë edhe zv/kryeministri për çështje evropiane Fatmir Besimi, ministri pushtetit lokal Tahir Hani, kryeatrja e komunës së Tetovës Teuta Arifi, ish ambasadori I Maqedonisë në BE Blerim Reka, ambasadori Shqipërisë Arben Çejku, rektori USHT-së Vullnet Ahmeti si dhe kryetar I asociacionit të komunëve të Kosovës Naim Ismaili të cilët kanë debaturë për sfidat e Evropës Juglindore për antarësim në bashkimin evropian.

Kjo konferencë ka vazhduar me promovimin e disa veprave dhe sipas organizatorëve konkluzat që do të dalin nga kjo konferencë do të shkruhen dhe do të botohen në një libër.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *