Home / Sport / LFK e Tetovës me këmbëngulje kërkon përfaqësues në KD të FFM-së (VIDEO)

LFK e Tetovës me këmbëngulje kërkon përfaqësues në KD të FFM-së (VIDEO)

28 Qershor – Pikërisht pas diskutimeve në fillimin e këtij takimi u soll një konkluze vetme që kandidatët për anëtar të KD të FFM-së nga LFK e Gostivarit Zejdi Saliju,, i LFK të Strugës Argëtim Asani, i LFK të Kërçovës Muhamed Sejdini, i LFK të Likovës Salim Abdyli dhe kryetari i LFK të Tetovës Memet Abdiu si kandidat nga Tetova të takohen me kryetrarin e FFM-së Ilço Gjorgjevskin i cili është edhe kandidat i vetëm për kryetar të ardhshëm që të gjen ndonjë modus që komisioni kandidues të merr parasysh edhe kandidaturën e LFK të Tetovës.

Vetëm dy ditë para Kuvendit të rregullt zgjedhor të FFM-së 21 delegat shqiptar që janë pjesë e kuvendit, u takuan në Tetovë për të diskutuar rreth qëndrimeve që do të mbajnë në punë e kuvendit. Po tërheqja e delegatit nga Tetova, Qenan Idrizi i cili ishte edhe kandidat për anëtar në KD të FFM-s ë ka hapur shumë paqartësi dhe dilema se a thua pikërisht LFK e Tetovës mund të mbetet pa përfaqësues të vetin në KD të FFM-së. Pikërisht pas diskutimeve në fillimin e këtij takimi u soll një konkluze vetme që kandidatët për anëtar të KD të FFM-së nga LFK e Gostivarit Zejdi Saliju,, i LFK të Strugës Argëtim Asani, i LFK të Kërçovës Muhamed Sejdini, i LFK të Likovës Salim Abdyli dhe kryetari i LFK të Tetovës Memet Abdiu si kandidat nga Tetova të takohen me kryetrarin e FFM-së Ilço Gjorgjevskin i cili është edhe kandidat i vetëm për kryetar të ardhshëm që të gjen ndonjë modus që komisioni kandidues të merr parasysh edhe kandidaturën e LFK të Tetovës.

Kjo konkluz u përkrahë unanimisht nga të gjithë delegatë e pranishëm ashtu si edhe kërkesa e KF Drita që kishte të bënë me zgjerimin ligës së parë në 16 ekipe duke pasur para sysh gjithë atë që ndodhi në ndeshjen e balotazhit që u zhvillua në Shtip ndërmjet ekipeve Drita dhe Euromilk epilogu i së cilës ishte tërheqja e ekipit në minutën 69 nga ana e drejtuesve të KF Drita.

Gjithashtu lexo

Shikoni çfarë ka bërë Barcelona pas sulmit terrorist (FOTO)

Klubi i Barcelonës ka reaguar pas sulmit terrorist në Barcelonë. Katalunasit e kanë bërë një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *