Home / Lajme / Maqedoni / ProCredit Banka 10 vjet në Tetovë (VIDEO)

ProCredit Banka 10 vjet në Tetovë (VIDEO)

7 qershor-Arlinda Sinani Hasani menaxhere në këtë bankë, tha se kjo qëllimi i kësaj banke është që të rris bashkëpunimin me qytetarët dhe të ofrojë shërbime më të mira në treg.

Me një manifestim solemn modest ProCredit Bank ekspozitura në Tetovë ka shënuar 10 vjetorin e funksionimit.

Arlinda Sinani Hasani menaxhere në këtë bankë, tha se kjo qëllimi i kësaj banke është që të rris bashkëpunimin me qytetarët dhe të ofrojë shërbime më të mira në treg.

Ndërsa kryetari i odës ekonomike të Maqedonisë Veriperendimore Menders Kuqi tha se bashkëpunimi me këtë bankë është në nivel të mirë.

Ndryshe, ProCredit Bank në Tetovë disponon me dy zyra, njëra në pjesën qendrore dhe tjetra afër universiteteve.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *