Home / Lajme / Maqedoni / Qytetarët e Bërvenicës dhe Bogovinës vendosin për investimet prioritare (VIDEO)

Qytetarët e Bërvenicës dhe Bogovinës vendosin për investimet prioritare (VIDEO)

20 Qershor – Edhe komunat e Bogovinës dhe të bërvenicës janë kyçur në projektin e Agjencionit Zvicerian për zhvillim dhe bashkëpunim, të njohur si forumi në bashkësi.

Kjo nënkupton pjesëmarrjen më aktive të qytetarëve të këtyre komunave në vendosjen e projekteve prioritare që kanë të bëjnë në sferën e infrasjturës dhe mborjtjes ekologjike. Kryetarët e këtyre dy komunave u shprehën se qytetarëve me këtë rast u mundësohet që vetë të vendosin për projektet me interes të cilët do të realziohen në të ardhmen.

Ndryshe, në këta dy komuna sot u mbajt sesioni i parë në kornizë të programit “Forume Ndërkomunale në Komunat Bërvenicë dhe Bogovinë”, në restorantin “Ball_kom”. Projektet do të financohen nga pjesëmarrja e përbashket e komunës së Bervenices, Bogovinës dhe Agjencioni Zviceran për zhvillim dhe bashkëpunim.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *