Home / Lajme / Maqedoni / Tetovë:Filloi evenimenti 10 net ndryshe (VIDEO)

Tetovë:Filloi evenimenti 10 net ndryshe (VIDEO)

Tetovë, 22 Qershor – Nikoqir i këtij manifestimi është komuna e Tetovës dhe aleanca franceze. Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi tha se ky është një organizim për të pasur 10 net ndryshe me evenimente të ndryshme, transmeton Tv Koha.

Ka filluar mbrëmë manifestimi vera e kulturës Tetovare e titulluar 10 net ndryshe.

Manifestimi i parë është organizuar në unazën afër pallatit të kulturës, ku është mbajtë një koncert me muzikë e titulluare FETTE DE LA MUSIQ, transmeton Tv Koha.

Vepra të kompozitorëve të ndryshëm të muzikës klasike, rok dhe këngë tradicionale shqiptare kanë qenë pjesë përbërëse e evenimentit të mbrëmshëm, transmeton Tv Koha.

Nikoqir I këtij manifestimi është komuna e Tetovës dhe aleanca franceze. Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi tha se ky është një organizim për të pasur 10 net ndryshe me evenimente të ndryshme, transmeton Tv Koha.

Vera e kulturës Tetovare sot do të vazhdoj me ekspozitën e këndit Amerikan, për të vazhduar me Busker Fest dhe në fund do mbahet festivali I korrit TeHo, transmeton Tv Koha.

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *