Home / Lajme / Maqedoni / Asgjësohen armë dhe droga e konfiskuar

Asgjësohen armë dhe droga e konfiskuar

9 korrik-Armët dhe droga kanë të bëjnë me vepra të kryera penale dhe që janë konfiskuar. Ato gjatë kohë po ruheshin nëpër magazinat speciale të Ministrisë së Brendshme.

Në kombinatin “Jugohrom” në Jegunovcë të Tetovës sot do të asgjësohen armë dhe droga e konfiskuar nga ana e Ministrisë së Brendshme në Maqedoni.

Armët dhe droga kanë të bëjnë me vepra të kryera penale dhe që janë konfiskuar. Ato gjatë kohë po ruheshin nëpër magazinat speciale të Ministrisë së Brendshme.

Në kombinatin “Jugohrom” në Jegunovc do të jenë të pranishëm ministri i Drejtësisë, Blerim Bexheti dhe ministrja e Brendshme, Gordana Jankullovska.

Asgjësimi i armëve dhe drogës bëhet me rastin e Ditës Botërore të luftës kundër armëve të lehta.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *